Kedves Kvízjátékos Barátaim!

Ezekben a rendkívüli időkben sem szabad feladnunk értékeinket, hagyományainkat. Hiszem, hogy igyekeznünk kell megerőzni mindazt a csodát, ami eddig életünket színesítette és szebbé varázsolta.

Ilyen csodának tartom a mi kvízjátékunkat is, és a játék égisze alatt szövődő, bennünket összefűző barátságot. Őrizzük meg! Ne hagyjuk veszni! Tartsuk egymással továbbra is a kapcsolatot, még akkor is, ha ez most egyelőre csak a virtuális térben lehetséges!

Nézzétek el, hogy nem volt időm új kérdéssort készítenem. Muszáj volt most mindent félretéve vendéglőm és mindenek előtt munkatársaim sorsával foglalkoznom.

2009-ben a 4. kedd szintén március 24-re esett kedd, ezért választottam ezt a régi kérdéssort a mai alkalomra.

Kérlek Benneteket, értesítsétek a virtuális kvíz indulásáról csapatotok tagjait is: mert nincs meg mindenki elérhetősége. A virtuális kvíz célja nem a versengés, hanem a szórakozásról, az örömteli játék és a barátságmegőrzése.

Nyilvánosan is köszönöm Poór Attilának, a Tequila csapat egykori játékosának a kvíz feltöltését a netre! A játék elektronikus elérhetősége a Perkovátz-Ház Baráti Köre honlapján található.

Fogadjátok majd szeretettel!

Perkovátz Tamás